LAATSTE NIEUWS

OKTOBER 2021:

Sinds enige tijd zijn wij pakketpunt voor DHL en DPD. Vanaf heden kunt u ook de pakjes van GLS aan ons toevertrouwen!

18 SEPTEMBER 2021:

Ook wij van ‘Woensdrecht Werkt’ doen mee met de Grote Clubactie. We hopen dat er veel loten verkocht zullen worden voor mooie prijzen, maar ook dat steeds meer mensen de weg zullen vinden naar het Participatiecafé.U kunt de onderstaande link gebruiken om loten te bestellen. Een groot deel van het geld zal ten goede komen aan Stichting Woensdrecht Werkt!

https://lot.clubactie.nl/lot/stichting-woensdrecht-werkt/8437921

JULI 2021:

Helaas is er in de nacht van vrijdag 3 juli op zaterdag 4 juli een inbraak gepleegd bij het Participatiecafé van ‘Woensdrecht Werkt”. Nadat alle kasten overhoop waren gehaald, en de koelkast opengezet werd, heeft de inbreker de deur naar de winkel geforceerd, waarna alles grondig werd doorzocht. Kasten werden opengebroken, en helaas was daar juist teveel wisselgeld opgeborgen. Nadat de inbrekers een paar blikjes drinken uit de koeling hadden gepakt, bezochten ze het toilet, en zijn er toen met de buit vandoor gegaan. Het geld, dat gestolen is, is afkomstig van de winkel, die door vrijwilligers wordt gedraaid. Er is geen enkel winstoogmerk, alles is gericht op het welzijn van de bewoners van Woensdrecht. Dus het zou erg fijn zijn als het terug komt… Wij Woensdrecht Werkt vragen ons af, of er misschien iemand iets heeft gezien of gemerkt van deze laffe streek. Heeft u iets gezien of gehoord, in de nacht van 3 op 4 juli jl., laat het dan alstublieft aan ons weten! Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Alvast bedankt!

Wij willen alle lieve mensen bedanken die ons hebben gesteund, zowel moreel als financieel, tijdens de vervelende tijd na de inbraak! Hartelijk dank voor alle warme reacties!